MERKEN

Ik selecteerde voor u volgende kwaliteitsmerken :

1

2

DeScheemaeker : Diverse  merken prijsgunstige en middenklasse fietsen sedert 1894 !  Goede kwaliteit aan betaalbare prijzen.  Raleigh, Lombardo,...

3

Andere merken

Topkwaliteit houten loopfietsjes : Early Rider

Metalen loopfietsjes van Kettler

Bij gelegenheid aanbiedingen van andere merken na bv. opkoop van een lot uit bv. faillissementen.

Electrische fietsen - hometrainer - bakfiets - vouwfiets - tandem...


Electrische fietsen van de merken M. Kint, Granville, Lombardo & Raleigh.

Hometrainers Kettler.

Diverse mogelijkheden voor bakfietsen, vouwfietsen & tandems.


Vraag vrijblijvend informatie : uzevello@skynet.be

Geef je kind een loopfiets !


Er zijn kinderen die wel natuurtalenten lijken en zó wegfietsen zonder zijwieltjes. Zonder oefenen, zonder angst, hopla. Het geheim: een loopfiets! De populariteit van de loopfiets wordt steeds groter. Het is ook gewoon heel leuk speelgoed! Hierdoor zie je steeds vaker peuters van drie die na een loopfiets probleemloos overstappen op een fietsje zonder zijwieltjes.

Al spelenderwijs worden de motoriek en het evenwichtsgevoel geoefend. En dit al vanaf een jaar of twee, drie. Stap voor stap leert je kind het balanceren op twee wielen, dat zo essentieel is voor fietsen zonder zijwieltjes. Is het even uit balans? Door te corrigeren met een voetje aan de vloer, staat hij/zij zo weer stabiel. Door een verstelbaar zadel groeit de loopfiets jaren met het kind mee. Na verloop van tijd raakt je kind meer en meer vertrouwd met het loopfietsje en leert het meer snelheid maken. Vervolgens zullen de voetjes ook langer van de grond blijven waardoor je kind eigenlijk al aan het fietsen is.

Kinderen die hebben leren fietsen na een loopfiets, hebben bovendien ook later nog een balansvoorsprong op kinderen die het zonder loopfiets hebben geleerd. Ze zijn stabieler bij het op- en afstappen, hebben minder moeite met een fiets die aan de hoge kant is en zijn niet bang om het stuur met één hand (of twee...) los te laten om richting aan te geven.


UZEVELLO


erkend fietsenhersteller en -handelaar

050/78.84.73

0474/360.940